053-5387251
0
Categorieën
  Categorieën
Print

Verzenden

Indien uw bestelbedrag boven de € 99,- (Excl. BTW) is wordt uw bestelling gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de € 99,- (Excl. BTW) rekenen wij € 7,50 verzendkosten. 
Voor verzending naar België gelden dezelfde verzendkosten en meestal dezelfde verzendtijd als binnen Nederland. 

Levertijden

Bij alle artikelen op onze website staat of het artikel direct leverbaar is. Voor de artikelen die direct leverbaar zijn geldt:
Voor 17.00 besteld = de volgende werkdag in huis! Wij leveren niet op zon- en feestdagen.
In uitzonderingsgevallen kan het gebeuren dat de levertijd van uw bestelling langer wordt. Bijvoorbeeld vanwege een probleem bij de pakketdienst, of doordat een artikel moeilijk leverbaar is door de grote vraag. Wij houden u hierover per e-mail op de hoogte.

Bezorging

De vervoerders bezorgen op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.
De vervoerders hebben hun eigen schema voor de bezorging. Houdt er rekening mee dat de bezorging op werkdagen van 8.00 tot en met 18.00 uur zal zijn. Mocht uw bestelling niet aangeboden kunnen worden dan volgt de volgende werkdag een nieuwe afleverpoging. U kunt het pakket het beste op een zakelijk adres laten afleveren. 
Belangrijk: voor uw eigen bescherming verwachten wij uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending, zowel bij zakelijke- als particuliere adressen. U bent zelf verantwoordelijk voor derden die voor ontvangst tekenen op het door u opgegeven afleveradres.